Медиите в Сърбия са убедени, че легендарният играч на Партизан - Саша Илич, ще е новият треньор на ЦСКА.

Подобна информация се завъртя още след оставката на Стойчо Младенов, като дори се тъврдеше, че Илич е бил в София за преговори лично с Гриша Ганчев.

Тогава обаче се стигна до вариант Алън Пардю временно да поеме отбора, а след това да довърши и сезона.

Към момента няма никаква яснота дали изобщо ще има треньорска смяна, защото дори след загубения финал за Купата на България, Пардю намекна, че може да остане в ЦСКА и за новия сезон. Дори и ръководството потвърди, че ще разчита на британеца.

Според медиите в западната ни съседка обаче, Саша Илич вече се е разбрал за договор за 1+1 година, като дори е уточнил и личните си условия с ЦСКА.

44-годишният Илич е рекордьор по мачове за белградския гранд Партизан, а в сравнително кратката си треньорска кариера, той е водил отборите на Сърбия до 16 и 18 години, както и тима на Чукарички, с който зае третото място през този сезон.

Темата с треньорския пост на "червените" е изключително любопитна. Именно честите смени на наставници са една от причините за недоволството на феновете към начина на управление на ръководстовто. Вчера пред клубната телевизия собственикът Гриша Ганчев заяви, че на този етап просто не е попаднал на точния човек за поста.