След като стана ясно, че “Левски” ще има нов мажоритарен собственик, сега от вечния съперник на “сините”, ЦСКА, също преговарят за потенциални нови инвеститори.

Според информация на Sportal.bg, ръководството на “армейците” води преговори с букмейкърска компания, както и с друг сериозен инвеститор от Източна Европа.

Съобщава се още, че настоящите собственици на 31-кратните шампиони на страната са готови да се разделят с част от своите акции, за да се осигури по-стабилно финансово бъдеще на клуба. Макар ситуацията при "червените" да е значително по-стабилна от тази при големия столичен съперник, свежите финансови постъпления винаги са добре дошли.

Последните месеци на “Българска армия” не преминаха без интересни събития. Мажоритарният собственик Гриша Ганчев обяви, че ще се оттегли от клуба, като към момента все още не е съобщил, че променя решението си.

Единственото сигурно нещо към момента е това, че Ганчев и другата основна фигура в ръководството, Юлиан Инджов, са осигурили бюджета на клуба до края на 2021 година.

Преди десетина дни тимът спечели Купата на България.