Валери Божинов е един от вероятните треньори в "Ювентус Джуниър Камп". Втората детска школа на италианския гранд у нас стартира в Стара Загора на 25 юни, а специално за него в България пристигат треньори от клуба.

В продължение на 5 дни те ще обучават малките футболисти в методиките на италианския шампион и ще ги съветват на какво да наблегнат, за да се превърнат в истински звезди.

Освен италианските специалисти, в начинанието ще помагат и родни, а едно от най-спряганите имена е това на Валери Божинов. Повод за това стана фактът, че синът му - 10-годишният Валери, беше първият записан за тренировките с треньорите.

"Нямам търпение да започна", сподели Валери, а баща му беше категоричен: "Ще се видим в Стара Загора", без да уточнява дали само ще гледа как се представя наследникът му или ще бъде част от екипа на "Ювентус Джуниър Камп".

"Много се гордея, че Валери, също като мен, ще облече екипа на бианконерите, благодарение на организаторите", каза Божинов, който беше част от тима на "Старата госпожа" през 2007-ма.

Предишният детски камп на "Ювентус" събра над 90 футболисти до 17 години. Записването може да стане на официалната страница на "Ювентус камп" в социалната мрежа Фейсбук, както и на официалния мейл на инициативата.

Снимки: Facebook

Снимки: Facebook