Треньорът на Лудогорец Павел Върба не скри разочарованието си след загубата от Мидтиланд с 0:1.

Наставникът застана пред микрофона на Диема спорт минути след края.

"През първото полувреме не се получаваха нещата в средата на терена, противникът ни пресираше и там загубихме битката. Не сме свикнали на това във вътрешното първенство, губихме топката и не влизахме в комбинации.

Направихме вътрешна рокада и нещата се подобриха малко. При 0:0 имахме своите шансове, но един гол за тях реши нещата.

Идеята беше с по-силни физически хора да се противопоставим в средата на терена, но играта на съперника се получаваше. Играчите опитаха, но нещата се объркаха.

Играеш толкова, колкото ти позволи противникът. Под такъв натиск в българското първенство не сме играли, и си пролича.

За положението с неотсъдената дузпа - по-добре да си спестя коментара... Такава чиста ситуация и при 0:0, някой друг трябва да обясни какво се случи.

Разликата в другия турнир е, че получават възможност и други отбори, не само шампиони на страните си. Чакаме жребия.

Въпросът за нови попълнения не е към мен, а към мениджмънта на клуба. Гледаме играчи, но нищо по-конкретно не мога да кажа..."

Треньорът на гостите Бриан Приске бе доволен от успеха в Разград:

"Знаехме, че те са силен отбор, а и се представят силно в Европа от години. Контролирахме мача, всеки положи голямо усилие. Наложихме нашия стил, а той е много физически. Играчите са в отлично състояние, имаме и добри играчи на скамейката. Индивидуалните качества повлияха, но като отбор се представихме перфектно.

Краев е отличен играч, завърна се скоро от наема си в Португалия, но се адаптира бързо към стила ни. Свърши добра работа и ще получава своите шансове."