Юноша на Спартак (Варна) е бил нападнат с бухалка от неизвестни лица тази сутрин. Случката се е разиграла в подлез, който е близо до спортен комплекс "Локомотив", съобщава местното издание Vsport.bg.

Младият футболист е отивал на тренировка около 8:00 часа сутринта, когато четирима души са го нападнали, а един от тях е имал бухалка. Нападателите са принудили момчето да свали екипа на Спартак и са му го взели.

За момента липсва повече информация, като се знае единствено, че всички замесени в случилото се са ученици и са на сходна възраст.

Компетентните органи в морската ни столица вече са уведомени за случилото се.

Това не е първата неприятна случка, свързана с футбола във Варна в последно време. В края на септември, когато имаше дерби между дублиращите тимове на Спартак и Черно море, които играят в Североизточната Трета лига, фенове на двата тима се опитаха да си спретнат меле на стадион "Тича".

Тогава дори се появи информация, че полицай е бил приет в болница.

След мача "соколите" се оплакаха, че са били оставени без съблекалня от домакините, а в нощта след победата с 2:1 на Черно море, вандали драскаха по стените на стадиона на Спартак.