Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер коментира слуховете, според които е на път да поеме Милан. Френският специалист в момента е анализатор за телевизионния гигант beIN Sports.

"Мога да кажа само, че това са фалшиви новини - коментира Венгер в студиото на медията. - Ако щях подписвам с някого, щях да ви кажа. Не мога да контролирам новините и слуховете, мога да отговарям само за действията в моя живот. В момента съм съсредоточен да бъда анализатор тук и да се представям добре."

След като през лятото 69-годишният легендарен треньор си тръгна от Арсенал, започнаха и спекулациите за неговото бъдеще.

В последните дни се появиха информации, че Венгер е на кръстопът между Милан и Монако. След като опроверга слуховете за италианска оферта, не е изключено Венгер да е решил да се насочи към Франция.

Ако французинът реши да приеме предложението на Монако да стане директор по футбол, той ще влезе в ролята на ментор на сегашния треньор и негов възпитаник Тиери Анри.

Големият нападател от близкото минало не се радва на добри резултати откакто пое отбора преди 3 седмици. Анри все още няма победа начело на Монако в 5 мача, като "монегаските" заемат 19-та позиция в класирането на Лига 1 със 7 точки.