Венцеслав Стефанов направи поредното си култово изказване по теми свързани с родния футбол.

Босът на Славия говори пред медиите при завръщането на тима от подготвителния лагер в Турция, като подхвана темата с президентския пост в БФС.

Конгрсът на родната централа е насрочен за 7 юни, като все още няма кандидат за поста, а сред спряганите имена са доскорошните звезди на футбола ни като Димитър Бербатов и Стилиян Петров.

Стефанов обаче не смята, че Бербатов е готов за такъв пост, като дори си позволи да го нарече рпедател, визирайки отказът му от националния тим през 2010-а, докато бе част от Манчестър Юнайтед.

"Той е предател. Не смятам, че един човек, който предава България, става за президент. Предателите винаги ще те предадат.

Ако откажеш да играеш за родината си, какъв си? Страх ви е да го кажете. Кажи истината в очите. Щом не иска да играе за родината, какъв е? Колко работни дни има? Направил ли е нещо?

Стилиян Петров е разумен и интелигентен човек. Знае какво говори. Всеки може да се кандидатира. Отива със своята позиция, ако го изберат- изберат. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира".