Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, направи кратък анализ пред "Спортал" за случилото се през 2019-а, като също така сподели и очакванията си за новата година.

Както винаги, босът на "белите" изказа интересно мнение, като нападна хората, "сготвили" Борислав Михайлов.

"Можем да кажем, че 2019 година беше добра. Ще я запомня най-вече с някои не дотам коректни неща, които се случиха в Българския футболен съюз.

Според мен Боби Михайлов стана жертва през тази година. Жертва на некоректни хора, сготвиха го разни тукашни, дето ходят само да намират кусури и да целуват задници някому.

Те смятат, че по този начин ще се харесат на обществеността. А досега не са дали една стотинка за спорт, не са направили нищо за футбола, за младите, но винаги са били псевдоспециалисти. Все по-често се сещам за думите на Гриша Ганчев за къщичката за пиленца. Тия, които сготвиха Боби, не са направили нито една къщичка обаче дават акъл и говорят какви ли не небивалици, за да се докарат някому.

Прогнозата ми за догодина е, че Лудогорец ще бъде шампион. За Купата на България мисля, че борбата ще бъде между Лудогорец и ЦСКА на Гришата.

Дано се класираме за Евро 2020. Проблемът е като идем на европейското, какво ще правим".