Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов не пропусна възможност да влече в пререкания с вечния съперник "Левски" и един от собствениците на "сините" - Константин Папазов. Баскетболняит треньор направи гръмко изказване, в което заяви, че единствено "Левски" плаща данъците си измежду всички клубове в държавата.

"В момента "Левски" е единственият клуб в държавата, който плащата своите данъци. Със сигурност сме и единственият клуб, който плаща 1:1 данъците върху заплатите на своите играчи. Да не си отварям устата, че ми идва в повече. В най-трудни времена "Левски" е най за пример", категоричен бе Папазов в изказване пред bTV.

Стефанов от своя страна не бе съгласен с това твърдение на Папазов, който притежава 35% от акциите на любимия си отбор.

"Техният клуб има 30-40 милиона задължения. Мен би ме било срам при толкова много задължения да изъквам, че ние сме единствените за еди кое си. А някой пита ли "Левски:" дали са единствените с 35 милиона задължения? Стой си, мълчи си, най-добре. Гледайте да спасите фалите, да излезете от тази ситуация", разпалено заяви Стефанов пред "Спортал".

"Тити, не е в твой интерес да биеш камбаната. Това бих му казал на Тити. Мълчи си, че сте заборчели и на кучетата", добави президентът на бронзовите медалисти в първенството ни по футбол, визирайки огромните задължения на отбора от "Герена".