Треньорът на Янтра Велислав Вуцов пак нареди култов монолог, след като отборът му направи 0:0 с Беласица в Петрич, в мач от Втора лига.

Тимът му е на девето място, а Вуцов анализира пред клубния сайт:

"Справедлив и реален резултат, нямаше много ситуации и за двата отбора. От началото на сезона бяхме надиграни само от Спартак във Варна. Всички други мачове бяха или равностойни, или в наша полза.

Имаме добър отбор, имаме борба. При всяко положение отборът има сериозно израстване от миналата година, в това съм убеден. Който разбира от футбол, го вижда. Не достигнахме нивото, което самите ние искахме, трябва ни още със сигурност, затова е паузата, идва много скоро. Нашият отбор прави възход - не е този който аз искам, нито габровската общественост. Трябва да продължим. Сега е време за мъже.

Трябва много неща да подобрим. Но няма да позволя втора такава гавра с Янтра - дойдоха пет пъти поред ни ограбиха насред Габрово по най-грозния начин, по най-обидния начин. Аз не работя за хората, работя за Янтра, за ръководството.

Ние сме най-ощетяваният отбор в Европа. Доведете Чеферин. Те ни убиха... Съдиите при нас ги слагаха с обаждания от някъде, за да ни колят. Откъде и кой - няма да правя разследване.

Ако беше 1-2 мача, 1-2 дузпи, 1-2 засади, да го приемем, то бяха поредица от мачове.

Дойде някой си и ме наказа за 6 мача, аз го знам кой е. Обадиха ми се от Апелативната комисия по телефона, казах каквото казвам, съдиите са си потвърдили.

Аз знам, че ме режат мене, знам кой ме реже, те са двама идиоти... Да са живи и здрави, сигурно ще ме накажат за 12 мача."