Велислав Вуцов винаги е бил сред култовите лица в родния футбол, независимо дали е пряко въвлечен в него или не.

През този сезон той е във вихъра си във Втора лига, а днес воденият от него Янтра победи лидера Септември пред рекордна от доста време насам публика в Габрово.

Това се случи с драматичното 3:2, с победен гол в добавеното време на мача, след като малко преди края Янтра пропиля наглед конфортния си аванс от две попадения над перфектния до този момент Септември, който имаше пет успеха от пет мача.

А освен култовата радост след първите две попадения, победният гол накара Вили Вуцов отново да влезе в куриозните клипчета, падайки на земята и стискайки щастливо юмруци.

Култов Вили Вуцов, който бе още по-култов в интервюто след мача - друга негова запазена марка.

В последните седмици той нашумя с изказвания за интрига срещу него, за хора, които работят срещу възхода на Янтра, като след победата днес той подсказа на тези хора какво да правят.

"А всички, които съскат, тук има 3-4 ловни магазина, ще има кажа да отидат да купят по една пушка и да се гръмнат", каза развълниваният Вуцов.

След днешната драма в Габрово, Септември води с 15 точки, а Янтра вече е на второто място с 13 пункта, колкото има и тима на Монтана.