Треньорът на Крумовград Велислав Вуцов бе изключително афектиран след втората поредна загуба на отбора.

Само допреди два кръга тимът на колоритния спец бе лидер в класирането на Втора лига, но вече се намира на шестото място.

Крумовград първи падна с 1:2 от дубъла на Ботев Пловдив, а днес загуби също като домакин с 1:4 от Монтана. Това вбеси Вуцов, който засипа с критики играчите си.

"Ние се самоубихме. Получихме абсурдни голове, за втори пореден мач ги получаваме. Очаквах реакция, но ние реагирахме по ужасен начин. Грешките за головете са като на първокласници. Детински грешки. Имахме организация в първите 15 минути на второто полувреме, но след това беше махленска история.

Притеснен съм от показаното, ще има много сериозни разговори на много теми. Безобразие! Това, което виждам като игра, е много далеч от желаното. Имаме и много сериозен физически проблем, тъй като тимът не е подготвен добре. Получаваме постоянно контузии. Не искам да хвърлям другаде вината.

Да видим колко точки ще имаме до Нова Година и на тази база ще правим планове. Ако това е нашето ниво, то сме много далеч от необходимото за елита. Всички ми обясняват, че съм претоварил играчите и това може да е вярно, но футбол без тичане няма", изригна Вуцов, който пое отбора преди месец с основна цел да го вкара в Първа лига.