Една от най-големите фенски фракции на ЦСКА - "Offenders", даде старт на протестна кампания с транспаранти на стадион "Българска армия".

Във фейсбук страницата на фракцията бяха публикувани снимки с транспарант, на който пише "НА ВСЯКА ЦЕНА - ВЪН ОТ ЦСКА".

На едната снимка въпросният транспарант е закачен на оградата на Сектор "А" на "Българска армия", а на другата е закачен пред сградaтa "Litex Tower" в столицата, където е офисът на собственика Гриша Ганчев.

"Обявяваме старт на кампанията "На всяка цена - вън от ЦСКА ! П.П. Цека, не си желан на Армията!", написаха още "Offenders" в публикацията си.

По всяка вероятност протестът е насочен към появилите се слухове в последните дни, че е възможно да има преговори между Гриша Ганчев и Цветомир Найденов за обединение между двата клуба с име ЦСКА.

Подобен сценарий обаче е крайно неприемлив за огромна част от "червената" общност, които макар и недоволни от управлението на клуба си, нееднократно са показвали чия страна заемат и кой за тях е истинският отбор на сърцето им - този на "Българска армия".

Интересен е и казусът с възроденият баскетболен тим на ЦСКА. Амбициозният проект за завръщането на "червените" на баскетболната сцена се случва с финансирането именно на Цветомир Найденов, а Сектор "Г" излезе с официална позиция относно този въпрос.

В нея се казва, че агитката ще подкрепи баскетболния тим, но няма да приемат Цветомир Найденов, и както те я нарекоха "ПР акцията му за трупане на дивиденти".

Снимка: Facebook Offenders