Само ден, след като изигра последния си мач с екипа на Левски, вратарят Милан Миятович бе представен като ново попълнение на МТК (Будапеща).

Черногорският национал прекара последния сезон на "Герена", но заради несигурната финансова ситуация, договорът му не бе удължен. С изключение на последните две седмици, Миятович бе постоянен титуляр за Левски, като игра в 33 от 37-те мача през сезона.

Победата над Берое в неделя бе последният му мач за Левски, като още след края на двубоя, той призна, че ще играе в Унгария. Вчера местният гранд МТК официално го представи, като подчерта за невероятния му сезон на "Герена". Унгарците също така уточняват, че причината да пристигне като свободен агент е в тежката финансова ситуация на Левски.

Заедно с Миятович последния си мач за Левски изигра и Хали Тиам, а днес клубът бе напуснат и от португалския халф Филипе Нашименто.

Неговият договор също изтече, като ръководството не го поднови заради високата му заплата и фактът, че той така и не се превърна в основен играч за тима. Нашименто пристигна на "Герена" през 2018-а, когато "синтие" платиха 200 хиляди на Динамо (Букурещ) за услугите му.

Той изигра 23 мача до есента на 2018-а, след което бе пратен под наем в румънския Политехника (Яши).

В началото на този сезон Нашименто се върна на "Герена", за да изиграе нови 16 мача, в които не остави особена следа.

С изтичащ договор е и Мартин Райнов, но по последни информации, клубът ще опита да го задържи. Райнов се превърна в основен състезател за тима, а способността му да играе като халф и бранител може да бъде от огромна полза на "сините".