Има двама играчи на Левски, които не са подписали своите споразумения за намаляване на заплатите.

Това обяви официално директорът Павел Колев, като имената им не са тайна от седмици - Нуно Реиш и Стайн Спиерингс. Халфът от Нидерландия бе привлечен през януари и изигра само няколко мача, преди сезонът да бъде спрян заради пандемията с Covid-19.

В същото време Левски се надява да няма проблем с други чуждестранни звезди въпреки тежката финансова ситуация в клуба, като в началото на май се очаква те да се приберат в София.

Предварителните планове са съставът да е в пълен комплект навреме за евентуалното прекратяване на извънредното положение у нас (засега - 13 май), след което се очаква разрешение от властите да бъде провеждан тренировъчен процес.

Исландецът Холмар Ейолфсон е обект на интерес от клубове в английския Чемпинъшип (втора дивизия), като това е един от футболистите, за които Левски може да получи добри пари.

Защитникът заявява неколкократно, че няма желание да напуска България и е щастлив в клуба, но негов трансфер може да се окаже жизненоважен за Левски, поне в краткосрочен план.