Проблемите за легендата на Манчестър Юнайтед и национален селекционер на Уелс Райън Гигс не стихват.

Няколко дни, след като бе задържан от полицията по сигнал за побой над приятелката си Кейт Гревил, Гигс бе обвинен в домашно насилие от втора жена.

Въпросната жена е роднина на приятелката му, като полицията вече води разследване и по двата случая. Тя е била в имението на Гигс в Салфорд във въпросната вечер, когато легендарният играч бе арестуван. Според показанията на двете дами, той е упражнил физическо насилие към тях.

Освен показанията на всички замесени, полицията е иззела записите от всички камери в имението.

Според медиите на Острова, скандалът между Гигс и приятелката му е започнал, след като тя е открила интимни чатове с две други жени.

Подобни твърдения едва ли изненадват някого, предвид историята на Гигс. Най-големият скандал около живота му бе разкритието, че е имал връзка със съпругата на брат си в продължение на 8 години.

След този скандал никой от роднините му не поддържа връзка с него, дори и баща му Дани Уилсън отказа да бъде споменаван в едно изречение с Райън. Той все пак коментира настоящата ситуация като сподели, че вероятно синът му е имал забежки с други жени, но едва ли е посегнал физически на приятелката си.

"Той е сексманиак, аз го съжалявам и презирам", каза брат му Родри в едно от първите си интервюта по темата, дадено в началото на тази година.

Заради целия скандал, Гигс няма да води Уелс в последните три мача на "драконите" за календарната година.