Водещата българска гейминг компания WINBET ще бъде официален партньор на ЦСКА и през следващите пет години, съобщиха на официално събитие в столицата представители на компанията и на ръководството на отбора.

Историята на партньорството между WINBET и ЦСКА започва през 2016 г., когато логото на компанията се появи на гърба на фланелките на отбора.

Съгласно новото споразумение между двете страни, бетинг компанията за първи път ще бъде основен спонсор на ЦСКА.

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков, маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова, старши треньорът на отбора Любослав Пенев и играчи на клуба представиха екипите на ЦСКА с логото на компанията.

Логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на ЦСКА за мачовете от националното първенство, европейските клубни турнири, турнира за Купата на България, както и на стадиона и тренировъчната база на отбора.

Играчи на ЦСКА ще участват и в промоционални активности на компанията, която планира и специални предложения за феновете на клуба-рекордьор по национални титли у нас. Споразумението предвижда и специални бонуси за отбора, в зависимост от представянето му в различните състезания.

"Ръководството на ПФК ЦСКА приветства предложението на WINBET да стане генерален спонсор на нашия отбор. Оценяваме високо дългогодишното ни сътрудничество като вярваме, че и занапред ще продължим да развиваме успешно професионалното си партньорство, което е израз на високите ни общи цели", коментира изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Пламен Марков.

От своя страна маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева - Иванова заяви:

"Днес ставаме свидетели на еволюцията на едно дългогодишно и ползотворно партньорство. WINBET подкрепя ЦСКА вече пет години и новото ни споразумение за партньорство е доказателство за нашия сериозен ангажимент към клуба.

Надяваме, с наша помощ, отборът да продължи възходящото си развитие, да постигне заслужения връх в първенството и да се представи добре в евротурнирите".

Футболистите Димитър Евтимов, Юрген Матей и капитанът Тиаго Родригес представиха новите екипи на отбора за сезон 2021/2022 г., като на гърдите на фланелките вече е логото на WINBET.