Треньорът на ЦСКА Добромир Митов очаквано бе доста разочарован и нервен след шокиращото поражение от Черно море с 1:3 насред София.

Той бе изпратен с викове "Оставка", но въпреки това подобни индикации няма на този етап.

"Първо искам да се извиня на нашите фенове за тази безобразна игра днес. Тя не отговаря на това, което работихме през седмицата. Първите ситуации за гол бяха за нас, но знаете, че футболът е игра на голове.

Говорих с футболистите и бях напълно открит и прям. Който няма желание, да не излиза да играе. Гледаме да пускаме свежи футболисти. Играем в тежък режим. Синхронът се нарушава и правим грешки.

На тренировка не се случва това, което виждаме на терена. В ЦСКА винаги има напрежение. Който не може да издържи, не е за този отбор. Най-важно е да се възстановим психически. В момента сме паднали психически. Въпросът е футболистите да осъзнаят къде се намират", заяви Митов.

На другият полюс на емоциите бе празнуващият имен ден Илиан Илиев.

"Добре е да победим особено навън и противник като ЦСКА. Труден мач беше, ние си го направихме такъв накрая. Знаехме какво ще стане при 2:3. Имахме идея как да ги победим. Не можахме да затворим с още един гол мача и стана техният гол. Направихме, каквото искаме в дефанзивен план. Справиха се играчите ми - емоции няма. Последните десетина минути бяха много нервни. Никой не е безгрешен. Като цяло сме щастливи, тъй като стартирахме с две победи, а също така отдавна не сме били на "Армията".

Той не пропусна да засегне скандалната тема с полиграфа от края на миналия сезон и даде съвет на "червените" фенове.

"Ако си мислят, че ние сме виновни за титлата през миналия сезон - жалко за тях. Ние бихме Лудогорец на два пъти и държахме първенството докрай интересно. Нормалните хора трябва да зададат въпроса защо ЦСКА не би Лудогорец цяло първенство, а ние два пъти".