Селекционерът на младежите на България Александър Димитров бе видимо изнервен след мача с Германия (2:3), но не от играта и резултата.

Треньорът не спести похвалите за своите момчета, но изригна срещу "хора, които всячески пречат на развитието на този отбор".

"Как видях мача ли? Супер! Играчите дадоха максимума и направиха стархотен мач - каза Димитров пред Диема спорт минути след края. -  Аз им благодаря за стореното. За мен е чест да работя с тях.

Искам веднага да кажа нещо - директно тук, пред камерата. Пламен Андреев не е виновен за нищо! Той е прекрасен вратар и човек, всички сме зад него. За съжаление, малко са хората, които ни подкрепят.

Каква бе тази атака срещу Пламен преди мача с Германия? Защо и кому бе нужно това? И на кого угаждахме? Бил направил грешки... а кой не бърка?

Отново за мача - играчите изпълниха плана ни на сто и повече проценти. Дадоха всичко, бяха перфектни.

Нашите футболисти имат своето самочувствие. Но искам да кажа, че има хора, които всячески пречат този отбор да се развива. Това са хора, които спъват нашия процес. И ние хвърляме много нерви и усилия, за да се справим с тези неща.

Днес играхме срещу един много скъп и много класен отбор, но момчетата показаха, че имат огромен потенциал.

Нека да си направят изводите хората във футбола ни дали има нужда от толкова чужденци в първенството, или нашите играчи да получават повече доверие?

Защото с липсата на това доверие към тях сме го докарали дотук."