Само няколко часа преди началото на двубоя между България и Грузия от Лигата на нациите, селекционерът ни Ясен Петров направи кратък коментар.

Двубоят започва в 21:45 часа в Разград и ще може да го гледате по БНТ 1, а пред националната ни телевизия Ясен Петров сподели следното:

"Дали ще е лесен или труден двубоят, зависи от това как ние ще го направим. Няма лесни или трудни съперници, има начин на реакция от нашия отбор. Ако тимът ни е концентриран, опита се да играе футбол и си вземе положенията, може да стане лесен мач, но може да стане и труден".

Мнение преди мача изрази и Тодор Неделев - човекът, който майсторски асистира на Кирил Десподов за гола ни срещу Северна Македония.

Той сподели, че в тима са се събрали най-добрите играчи на България и самочувствието е на достатъчно добро ниво.

"Събрали сме се най-добрите футболисти, смятам, че момчетата имат достатъчно самочувствие. Просто трябва да го покажем на терена. В първия мач не показахме толкова добра игра, можехме да загубим, можехме и да спечелим. Утре най-важно е да излезем със самочувствие и да покажем това, което можем. Най-важно е да спечелим утре, и с един гол пак е достатъчно", заяви той.

Централният ни бранител Андреа Христов пък сподели, че срещу Северна Македония ни е липсвала увереност, която всички фенове ще видят тази вечер срещу Грузия.