Манчестър Юнайтед продължава с впечатляващото си представяне под ръководството на новия мениджър Ерик Тен Хаг. След като преди дни "червените дяволи" стартираха контролите с 4:0 срещу Ливърпул, във втората си проверка отново отбелязаха 4 попадение.

Юнайтед се справи с австралийския Мелбърн Виктори с 4:1. Английският гранд вкара по две попадения през двете полувремена. През първата част точни бяха Скот Мактоминей (43) и Антони Марсиал (45), а през втората - Маркъс Рашфорд (78) и автогол на Лупанку.

Следващият двубой на Манчестър Юнайтед на австралийска земя е срещу Кристъл Палас във вторник.

"Смятам, че реагирахме добре след допуснатото попадение, особено на десния фланг и бяхме възнаградени, когато постигнахме обрата - коментира Ерик Тен Хаг. - Бих казал, че понякога е по-лесно срещу отбори, които те атакуват повече. Срещу такива, които стоят в задни позиции, трябва да инвестираш в много тичане, контрол над топката и да демонстрираш интелигентност, за да създадеш положения.

Искам да придобия впечатления от всички играчи, да им дам възможност да покажат на какво са способни, с какво могат да допринесат за отбора и след това ще взмем решение дали ще останат или ще пратим някои под наем. Хубаво е, че Юнайтед има таланти, но трябва да се подобряваме и да се развиваме", допълни мениджърът на Юнайтед след мача.

Getty Images