Ситуацията с реални спортни събития в световен мащаб продължава да бъде изключително затруднена заради опасността от Коронавирус, но утрешният ден отново предлаганяколко футболни срещи, които са включени в Super hot залозите на Winbet.

Този път те са от далечна Никарагуа.

В първата един срещу друг се изправят отборите на Чинандега и Ювентус Манагуа. Двубоят започва точно в полунощ. Чинандега е на осма позиция във временното класиране, а Ювентус Манагуа е две места по-напред.

Двата отбора са в Топ 3 на тимовете с най-много допуснати голове, завършиха при резултат 1:1 през първия полусезон, и очакванията ни за предстоящия мач са да видим попадения в двете врати.

Super hot залогът, който предлага Winbet е двата отбора да отбележат при завишен коефициент на 2.00 от стартов 1.67.

Следващото предложение е за двубоя между Лас Сабанас и Реал Мадриз. В него последния Сабанас приема седмия в таблицата Реал Мадриз.

Гостите са в серия от две поредни победи, а в срещата от първия полусезон се наложиха над този противник с 4:1 и сега прогнозата ни е, че отново ще станем свидетели на много голове.

Предлаганият Super hot залог е да бъдат отбелязани над 2.5 гола при завишен коефициент на 2.35 от стартов 2.13.

Последното предложение е с българско участие и то е от играта CS:GO. То започва в 23:00 часа и в него залагаме на отбора на Evil Geniuses, които са носители на титлата от Esl One New York 2019 и част от техния състав е българинът Цветелин "Cerq" Димитров, че ще победят Furia Esports.

Super hot залогът на Winbet e Evil Geniusesда победи при завишен коефициент на 1.70 от стартов 1.51.