Сагата със "студената война" между Левски и младата "синя" звезда Станислав Иванов изглежда върви към решение, след като среща в понеделник е довела до устна договорка между двете страни.

Очаква се нападателят да удължи договора си с клуба за 12 месеца, с което контрактът му да е до 2022 г.

Така Левски вече няма притеснения, че 21-годишният футболист може да се договори с друг отбор през януари и да си тръгне без трансферна сума идното лято.

В замяна Иванов се връща в състава, от който бе тотално зачеркнат след 3 октомври, когато за последен път се появи като резерва срещу Ботев (Враца) - 0:0 на "Герена". След този двубой започна изолацията на нападателя, както и разговорите с ръководството.

Между двете страни имаше и други проблеми - Иванов искаше трансфер в чужбина, което бе и желанието на Левски, но играчът отказа да иде във Втора Бундеслига, а шефовете - да го пуснат в САЩ.

Така се стигна до "студена война", но различията изглежда са преодоляни в името на общия интерес. А той е - Левски да изкара пари от футболиста, а Станислав да продължи развитието си в по-силно първенство и отбор.

С договор до 2022 г., това вече би означавало, че клубът няма защо да се страхува да загуби без пари играча, а ще го продаде при добра оферта или през януари, или идното лято.