Наско Сираков е пред завръщане с пост в Левски, твърди в. "Тема спорт" и уточнява, че разговори за това вече са водени с Константин Папазов.

Изненадващо или не, баскетболният треньор се оказва движеща сила на евентуални промени във футболния клуб, като договаря смяната на притежателя на акциите на "сините".

В неделя Папазов обяви, че има съгласието на Васил Божков те да бъдат прехвърлени у нас на човек, който да поеме издръжката на Левски. Клубът е пред фалит заради невъзможност да обслужва немалките си дългове след блокирането на сметките на генералния спонсор - хазартна компания, собственост на Божков.

Почти сигурно още в първите дни на новата седмица Левски ще има и нов главен акционер, като неофициалните информации сочат пак към компания от хазартния бизнес.

Завръщането на Сираков изглежда малко вероятно, но не и невъзможно. Особено, ако в клуба остане директорът Павел Колев - той подаде оставка преди няколко дни, но (пак неофициално) тя няма да бъде приета от новите силни хора на "Герена".

Именно Колев е автор на книгата на Сираков - "Единакът", а двамата са в добри отношения.

Въпреки това по-вероятно е най-успешният ръководител на Левски в цялата му история с пет титли и пробив в групите на Шампионската лига в ролята му на изпълнителен директор, да откаже предложението.

Преди 7 години Наско си тръгна от стадиона, на който бе суперзвезда като играч с огромен скандал след събличането на треньора Ивайло Петев от феновете.

Тогава той се зарече, че "кракът му повече няма да стъпи в Левски".