Жозе Моуриньо отново обра заглавията с поведението си по време на мач на неговия Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" биха с късен гол Йънг Бойс, за да се класират за елиминациите в Шампионска лига. Португалският наставник изживя бурно попадението на Маруан Фелайни и обясни реакцията си на пресконференцията след края на двубоя:

"Това бе реакция на облекчение. Преди това бе разочарованието. Не играхме за равенство или за момент, в който ще сме подложени на опасност. Оттам идва разочарованието.

Бях доволен от играчите и недоволен от факта, че не можем да вкараме. Играчите ми бяха много уморени в края и това ми хареса. Искам да са уморени и дават всичко от себе си. Имаше моменти на много добър футбол и класа, но и на напрежение и липса на увереност.

В крайна сметка вкарахме, но без спасяването на Давид Де Хея нямаше да дойде и победния гол. Излизаме успешно от трудна група мач преди края. Страдахме много, но го постигнахме. Това е добро постижение.

Де Хея е най-добрият вратар в света и ако амбицията ни е да сме голям печелещ клуб, трябва да имаме него и други най-добри играчи. Знам, че иска да остане и ръководството работи по този въпрос.

Изпращам съобщение на моите "фенове", че в 16-те си години 14 пъти съм се класирал за елиминациите в Шампионска лига, а в останалите две спечелих Лига Европа."