Жозе Моуриньо се кани да пусне в игра за първи път заедно като титуляри страховитата си атака именно днес - в Разград, където от 19,55 ч Тотнъм гостува на Лудогорец в Лига Европа.

Специалния обяви на пресконференцията си в Лондон в сряда, че идва в България "с пълна сила", за да спечели мача и да поправи щетите от загубата с 0:1 от Антверп в миналия кръг.

В прогнозните състави на медиите, близки до Тотнъм, триото в нападение е едно и също - Хари Кейн, Гарет Бейл, Сон Хюн Мин. Тези три суперзвезди не са започвали още мач, събраха се заедно за няколко минути преди дни срещу Брайтън в първенството, когато Бейл донесе победата след влизането си като резерва.

Днес за първи път се очаква "атаката-мечта", както я наричат в Англия, да започне от първата минута.

В състава вероятно ще има пет-шест промени спрямо 11-те, започнали срещу Брайтън. Той изглежда изключително силно, но разбира се, още е прогнозен - ще го видим час преди мача в Разград. И все пак - какво предвиждат английските колеги от Жозе:

Лорис - Дохърти, Санчес, Алдервайрелд, Дейвис - Уинкс, Хойберг, Ло Селсо - Кейн, Бейл, Сон.

"Разочаровани сме от случилото се в Белгия - каза Моуриньо. - Чакахме победата да не ни намери, а не ние да търсим нея. Те са труден противник (за Лудогорец - б.р.). Шампиони са... Отново. Девет поредни титли, това е по силите на отбори като Байерн, даже не на ПСЖ, мисля... Добър отбор с добри играчи. Ще ни трябва характер и търпение, за да спечелим там."