Златан Ибрахимович все пак ще продължи да радва феновете в италианската Серия "А".

Шведската звезда продължи договора си с Милан, като ще остане на "Сан Сиро" и през този сезон.

"Ибра се завърна", написаха в социалните мрежи "росонерите", а новината бе посрещната с доста еуфория от страна на феновете.

Ибрахимович си тръгна след края на сезона, като поддържаше форма с отбора на Хамарби в родината си, от който притежава и акции.

Той така и не даваше отговор дали ще се завърне в Италия, а на няколко пъти намекна, че може би е време да заиграе пак в Швеция.

Това обаче няма да се случи поне през този сезон ,в който Ибра предпочете отново да се състезава на най-високо ниво, макар да навършва 39 след два месеца.

"Много съм щастлив, наистина. Най-накрая всичко е наред и мога да се върн там, където се чувствам у дома. Сега трябва да работим и да продължим откъдето бяхме стигнали.

Започваме да работим здраво и да търсим по-добри резултати. Трябва да продължим, трябва да работим. Както и преди съм казвал, аз не съм тук, за да бъде талисман. Тук съм, за да донеса резултати, за да помогна на отбора, на треньора и на клуба. Целта е да върнем Милан, където му е мястото. Последните шест месеца се представихме отлично, но не спечелихме нищо. Този сезон имам възможност да бъда от началото тук, като ще трябва да продължим от там, където спряхме, да се трудим много и да сме готови за лишения, за да постигнем целите на клуба. Чувствам се добре и съм във форма. Поздравявам всички тифози на Милан, като ви пожелавам, да успеете да се върнете възможно най-скоро на стадиона, за да ни подкрепяте и да помогнете. Отборът и клубът имат нужда от всичките тифози, заедно ще разтресем "Сан Сиро". Винаги Форца Милан", каза той.