Френската звезда на Айнтрахт (Франкфурт) Рандал Коло Муани обяви бойкот на отбора преди утрешното домакинство срещу "Левски" в Лигата на конференциите. Нападателят усилено е спряган за трансфер в Пари Сен Жермен, но двата клуба не успяват да се разберат за трансферната сума. Именно поради тази причина самият футболист е решил да вземе нещата в свои ръце, за да ускори продажбата си.

"Нападателят Рандал Коло Муани уведоми днес спортното ръководство на клуба, че няма да участва в последната тренировка преди плейофния мач срещу "Левски" (София) в четвъртък от 20:30 часа", написаха "орлите" на официалната си страница.

Спортният директор на клуба Маркус Крьоше пък съобщи, че Коло Муани няма да играе в утрешния мач с българите.

"Тази реакция, която не е правилна, е резултат на всичко, което се случва около Рандал в момента. Дадохме му да се разбере каква е нашата позиция - на него и всички от антуража му. Ще играем срещу "Левски" без него. И сме ясни, че тов поведение няма да доведе до каквото и да било от трансферна гледна точка", заяви Крьоше.

Шефът на германците даде да се разбере, че срещата с "Левски" е най-важното за клуба в момента и допълни, че Айнтрахт разполага с достатъчно класни футболисти, които са изцяло фокусирани върху предстоящия двубой.

Трансферният прозорец за големите европейски първенства затваря утре. Именно поради тази причина французинът се надява, че извивайки ръцете на своя тим, ще успее да ги накара да изпълнят желанието му да бъде пратен в ПСЖ.