Реваншът е на 10 май, вече в Сицилия. Златан Ибрахимович се завърна в състава на Милан, тъй като изтърпява наказание в Серия А, но може да играе в другите мачове на "росонерите". От състава на домакините обаче отсъстваха доста други важни футболисти, и това си пролича на терена.

Само три минути и половина след началото на мача точно Ибра откри резултата. Шведът се разписа с хубаво воле, от десетина метра. Само десет минути по-късно обаче Палермо изравни, чрез Хавиер Пасторе и първото полувреме приключи при 1:1.

Малко след подновяването на играта, в 53-та минута, Абел Ернандес изскочи зад гърба на защитата в червено-черно, и шутира мощно под гредата, за да даде преднина на сицилианците.

Чак в 76-та минута Милан стигна до изравняване, когато Златан навърза трима в розови екипи, но шпагатът на Дорин Гоян прати топката право в Урби Емануелсон, и младокът завърши отлично атаката с попадение.

Палермо можеше да се поздрави и с победа на "Джузепе Меаца", но Пасторе стреля право в тялото на Амелия. Ибрахимович пък имаше претенции за дузпа, след единоборство с Касани. Вратарят на Палермо Сигиру пък с мъка отрази силен шут на Андреа Пирло в края на срещата.

Дженаро Гатузо допълни проблемите на Масимилиано Алегри, като си изкара още един жълт картон, и ще пропусне реванша на 10 май.