Младата австралийска тенисистка Анджелина Граовац потърси нова кариера, принудена от липсата на пари в спорта.

Заради странната година, а и ниския си ранкинг, 19-годишната състезателка е изкарала едва към 3000 долара за 2020-а, което е крайно недостатъчно. 

Затова и тя е регистрирала профил в онлайн платформата OnlyFans - изключително популярна в Австралия. Това е платен сайт, в който абонираните потребители получават видеа и снимки срещу конкретни суми.

Според медиите в страната, засега Граовац е продавала само свои голи фотоси, но не е изключено да е търгувала и с домашни видеа, които скоро да се разпространят в интернет. Нейното обяснение е, че така иска да спаси тенис кариерата си.

Тя е популярна в страната си като млад талант в тениса, но... сравнението между 4-те хиляди последователи, които имаше в Инстаграм преди да започне втората си кариера, и 17-те хиляди сега, е показателно.

OnlyFans е с огромна аудитория - над 24 милиона потребители, което гарантина отлични приходи за моделите в него.

Вероятно младата австралийка от сръбски произход ще избере напълно втората кариера, както вече го направи друга спортистка в страната.

Рени Грейси бе млад пилот и опитваше да пробие в автомобилния спорт, като дори стигна до няколко състезания, преди да избере OnlyFans.

Наскоро даде интервю и се похвали, че изкарва понякога по 25 000 долара на седмица - сума, която е абсолютно невъзможна в спорта, който бе избрала, освен ако не достигне до самия връх.