Състоянието на намиращия се трети месец зад решетките Дани Алвеш е добро. Това сподели пред "Марка" бившата му съпруга Дана Динора, която го посети в затвора в Барселона.

Тя и Алвеш имат две деца, като на излизане от затвора дамата бе категорична, че вярва в невинността на футболиста, който е обвинен в изнасилване.

"Той е добре, остава силен и поведението му е добро. Дани Алвеш има семейство и много пъти се случва това, което се говори, да не е истина. Това е нещо, което тежи в живота и на децата ни, за тях това е тежка ситуация. Аз съм майка и когато децата страдат, аз също страдам. Лош момент, но ще отмине. Не съм го питала за различните версии, защото знаем, че е невинен. Няма никакви съмнения по този въпрос. И аз, и децата сме убедени в неговата невинност. Ще се докаже, че Дани Алвеш е невинен със сигурност и всичко ще бъде наред", заяви Динора на въпрос защо Алвеш постоянно сменя версиите си за пред съда.

Интересното е, че настоящата партньорка на бразилеца - Джоана Санс, така и не подкрепи публично Алвеш след разкритията и неговия арест.

Испанската преса пък смята, че е много вероятно той да прекара по-голямата част от годината зад решетките, докато се стигне до развитие на ситуацията.