Бразилският нападател Хълк напусна съпругата си Иран (до него на снимката) след 12-годишен брак и започна връзка с тяхна племенница (най-дясно на снимката).

33-годишният бразилец, който играе за Шанхай СИПГ в Китай, вече е в открити интимни отношения със своята племенница Камила. Връзката им е започнала през октомври.

Камила реши да се извини на съпругата му Иран не лично, а Инстаграм публикация.

"Лельо, исках да ти кажа някои неща, които няма как да споделя лице в лице. Макар и да не ти се вярва сега, аз те обичам много и ме е грижа за теб. Никога не съм вярвала, че това ще се случи, но не обръщаме гръб на сърцето си, не сме имунизирани и трябва да изживеем най-важното чувство. Извинявай за всичко. Ако можех да избирам нямаше да минем през това, но животът ни го поднася. Той ми каза, че няма шанс да се върне, за това двамата си позволяваме да живеем".

Снимка: Инстаграм

Хълк, който носи името Живанилдо Виейра Де Соуза, има три деца от съпругата си, като те са на 10, 8 и 6-годишна възраст.

Футболните фенове се шегуват, че семейните събирания по празниците занапред няма да са много забавни за Хълк и компания.