Документалният филм, който Пол Погба направи за своята футболна кариера, е оценен като най-слабият в историята от потребителите на сайта за кино Internet Movie Database (IMDB).

В популярната платформа са гласували близо 3 хиляди души, като оценката за продукцията на френския национал е възможно най-ниската - 1.0.

Справката показва, че 96% от потребителите са дали най-ниската оценка, което е изключителна рядкост за най-популярния сайт за кино.

Филмът, който носи заглавието Pogmentary (игра на думи с Pogba и Documentary) разказва за кариерата на полузащитника до момента от младежките му години в Манчестър Юнайтед, през завръщането при "червените дяволи" и напускането през това лято.

Естествено и за триумфа му на Световното първенство с Франция през 2018 година.

Статистиката сочи, че засега това е най-ниско оцененият филм, като след него е турска музикална продукция на име "Ето моята приказка". Тя е с оценка 1.2.

Документалният филм за Погба е от пет епизода, а най-скандалният момент от него е как Погба отказва заплата от 300 хиляди паунда от Манчестър Юнайтед, тъй като за него тази сума е "нищо".