Ерик Кантона бе артист на терена, а след края на кариерата си остана верен на изкуството и се впусна в киното.

В последната седмица на сезона в Шампионската лига френската легенда ще се превъплъти в хотелиер, който ще предостави най-доброто обслужване на отбрани фенове в "Каса де Кантона" - невероятна къща във френския район Прованс.

Двама щастливи запалянковци ще имат късмета да прекарат уикенд в компанията на Крал Ерик, който ще им предостави истинско френско пиршество преди двубоя.

В офетата влизат "телевизионен" руум сървис, басейн, в който да се топнат на полувремето и не на последно място - коментар в реално време от негова страна по време на финалния мач в неделя.

Така макар на "Ещадио да Луш" в Лисабон да няма фенове в неделя, двамата късметлии ще си изкарат незабравимо в компанията на една истинска легенда и култова личност каквато без съмнение е Кантона.

"Футболът е красив. А финалът в Шампионската лига е епичен. На епичен мач подхожда епично преживяване. Може да не ви е позволено да отидете на стадиона, но може да дойдете и да се насладите на лятно соаре в Южна Франция с мен... Невероятно, нали?", сладкодумно обяснява Кантона.

Проектът е сътрудничество между легендата и един от най-популярните сайтове за настаняване в световен мащаб. 

"Никога не може да сте сигурни, че няма да получите и ексклузивно четене на поезия на полувремето", добавя той. 

За да спечелят наградата, феновете трябва да обяснят защо именно те са най-големите запалянковци в света на футбола, използвайки хаштаг #CasaDeCantona в социалните мрежи.