Името на Кинси Волански нашумя сериозно през миналия юни, когато американката нахлу на терена по време на финала в Шампионска лига между Ливърпул и Тотнъм.

Тя се превърна в истинска сензация, а по всичко личи, че нахлуването на спортно събитие по оскъдно облекло й е допаднало.

Волански този път изненада спортният свят с появата си в австрийския зимен курорт Шладминг по време на нощния слалом от Световната купа по алпийски ски.

Въпреки снега и студа, тя отново се появи в оскъдно облекло, като носеше транспарант с надпис "Почивай в мир Коби". По този начин тя почете трагично загиналия легендарен баскетболист.

Тя успя сериозно да обърка състезанието за няколко минути, след като нахлу на пистата докато италианецът Алекс Винацер финишираше.

Наличието на един тичащ и един спускащ се човек около финиша смутиха часовниците, които първоначално показаха, че италианецът е с първо време.

Той избухна в луда радост без дори да забелязва случващото се зад него. През това време временният лидер Клемен Ноел се спукваше от смях, това правеха и всички зрители по трибуните.

В крайна сметка часовникът показа реалното време, че Алекс Винацер е на шесто място, а Кинси Волански бе отведена от стюардите, под бурните аплодисменти на цялата тълпна, както и на вече финиширалите скиори, които не вярваха на очите си.

Тя вероятно постигна своята цел, защото в рамките на няколко часа, профилите й в социалните мрежи събраха няколко хиляди нови последователи.