Година мина от скандала, който влезе в общия знаменател на названието "Целувката на Кобрата".

Той се развихри след видеоинтервю с Кубрат Пулев на репортерка на жълти издания в Калифорния. Техният разговор дойде минути, след като кървавият и изпотен български боксьор бе слязъл от ринга след победата си над Богдан Дину (Румъния) в края на март 2019-а.

Интервюто завърши с целувка, която Пулев лепна на въпросната Джени Суши или Джени Равальо, както е истинското име на надарената журналистка с филипински корени.

Кубрат тогава попадна в окото на бурята, отнеха временно лиценза му да боксира в щата Калифорния и се яви на курсове за хора с поведенчески проблеми.

Всичко това е в миналото и за българския боксьор, и за аудиторията. Но един бегъл поглед към това как се развива Джени Суши показва, че нейното упорито търсене на слава и популярност отново е в стихията си.

След месеци мълчание и сравнително ниска активност, след като отказа да завежда дело срещу Пулев за сексуален тормоз, Джени отново се вихри. Но отново е трудно да убеди масовия потребител в това, което прави.

Тя има собствено шоу, което засега се излъчва само в нейния канал в YouTube, като постоянно върви реклама онлайн, че скоро ще е част от Roku TV.

Това е медия със стрийм канали, която покрива всякакви сфери - от наука до лайфстайл новини. Към момента обаче "Шоуто на Суши" още не е влязло в програмата.

То е представено като "част от YouTube общността на ВИП-репортерката, която вече има близо 2.5 милиона последователи в канала за видеосподеляне". Всъщност, проверка показва, че 2.35 милиона гледания има видеото с Кубрат отпреди година, докато всички останали клипове - а те са десетки, едва събират 60-70 хиляди гледания и рядко минават 2-3 хиляди поотделно.

Тоест - и тук славата е изградена основно върху случая, който се разчу из целия свят заради обвиненията в сексуален тормоз срещу Пулев.

Същевременно в социалните мрежи, след серия атаки около скандала тогава, Джени закри профилите си. Едва в края на есента на 2019-а направи нови, като в Инстаграм оттогава се появяват публикации рядко, на пък - запомнящи се.

Двете последни снимки от тази седмица са полуголи и доста предизвикателни (събрали сме ги в колажа на основната снимка горе).

Суши продължава да анонсира онлайн присъствието си като "репортерка за ВИП интервюта", но не успява засега да влезе в потока на знаменитостите. Нейните "пет минути слава" остават тези около Целувката на Кобрата, което е показателно.