Нещата в лагера на Апоел Беер Шева не вървят никак гладко в дните преди мача срещу Левски от третия кръг на Лигата на конференциите.

Скандал разтърси израелския вицешампион, след като двама от играчите на тима се сбиха след игра на табла, съобщават местните медии, цитирани от "Dsport.bg".

Става въпрос за Рамзи Сафури и Шай Елиас, които разпускали след тренировка с игра на табла, която прераснала във физическа саморазправа.

Техният съотборник Сагив Йехезкел, който пръв се опитал да разтърве двамата също е получил няколко удара, а след свадата отстранен от тима е Сафури.

Именно той имал основната вина за боя, като от клуба потъврдиха, че той е отстранен от първия тим поне до неделя, което означава, че със сигурност пропуска мача срещу Левски в четвъртък.

Сафури е сред основните играчи в тима и също така израелския национал, но ще бъде един от липсващите играчи в селекцията на Беер Шева.

Освен него с контузия е португалският централен бранител Елдер Лопеш, а пък румънецът Антонио Сефер е поискал да бъде продаден и на този етап отказва да играе за тима.