Капитанът на Байерн (Мюнхен) и немския национален тим - Мануел Нойер, направи шокиращи разкрития за здравословното си състояние.

Вратарят разкри чрез профила си в социалните мрежи, че е страдал от рак на кожата на лицето, заради което е трябвало да се подложи на три операции.

Разкритието му дойде като част от реклама за козметика за кожа, в която участва с бившата №1 в тениса Анджелик Кербер.

В краткото видео така и не се разкриват повече подробности за болестта на Нойер и сегашното му състоияние, но очевидно немският страж е успял добре да запази всичко в тайна.

Още преди година медиите в Германия се усъмниха за проблем с вратаря, защото след кратко отсъствие от терените той се появи с белег на лицето, което породи какви ли не варианти. Днес разбираме, че това е било след някоя от трите му операции.

Оптимистичените новини са думите на Нойер, който говори за заболяването като за отминало, но въпреки това участието му на Световното първенство в Катар остава под въпрос.

Отново според немските медии, световеният шампион с Германия от 2014-а може да остане извън състава, но не е ясно дали това ще е продикутвано от треньроско решение или от личен избор на стража заради здравословното му състояние.