Може да звучи странно, но е самата реалност - изпълнение на футболист на ЦСКА бе оценено от актуалния носител на "Златната топка". В главните роли на любопитната ситуация са нападателят на "червените" Дюкенс Назон и, разбира се, звездата на Реал Карим Бензема.

Повод за публичната комуникация между двамата стана хитово изпълнение на Назон от мача на ЦСКА срещу Ботев Враца в неделя. Там хаитянецът направи впечатляваща асистенция с пета за попадение на Лазар Туфегджич при победата с 4:0.

След двубоя Назон не пропусна да се похвали с видео в социалните мрежи, а клипът събра над 100 хиляди харесвания. Едно от тях обаче бе далеч по-специално, защото дойде от Бензема.

Instagram

Френският виртуоз публикува коментар с 3 огнени емотикона, давайки да се разбере, че е впечатлен от отиграването на нападателя на ЦСКА, което веднага се превърна в популярно за споделяне в онлайн пространството.

Назон се радва на сериозен брой последователи в социалните мрежи, а освен това е и официален посланик на екзотичен Хаити по света.