Скандалите около националите на Англия извън терена в последните месеци нямат край.

Този път трима от играчите на националния тим бяха хванати да нарушават противоепидемичните мерки на правителството заради купон.

Той е бил организиран в чест на нападателя на Челси - Тами Ейбрахам, който навърши 23 години в петък.

Освен самият Ейбрахам, на партито са присъствали Джейдън Санчо и Бен Чилуел. Всички те са част от състава на "Трите лъва" за мачовете срещу Белгия, Дания и Уелс в следващите 10 дни.

От публикуваните видеа в социалните мрежи се вижда, че на партито присъстват около 20 души, което е в разрез с правилата на правителството.

На острова повече от 6 души не могат да присъстват на мероприятия на закрито, а нарушаването на тези правила може да доведе до глоба в размер на 10 000 паунда.

Естествено, че глобата не е никакъв проблем за трите футболни звезди, но те станаха обект на критики заради поведението си.

Тами Ейбрахам дори използва социалните мрежи, за да се извини за случилото се.

"Пристигнах вкъщи без да подозирам за тази изненада. Нямах идея, че приятелите ми готвят това парти. Въпреки това поемам отговорност, че в дома ми имаше толкова хора. Призовавам всеки да спазва мерките на правителството", написа той.

При последната пауза за националните тимове преди месец, Мейсън Грийнууд и Фил Фоудън нарушиха правилата, като вкараха външни хора в хотела на тима. Става въпрос за две исландски момичета, които двамата тайно промъкнали преди мача на тима в Рейкявик.

Месец преди тях пък капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, бе арестуван и осъден след сбиване на гръцкия остров Миконос.