Южени Бушар опита ново предизвикателство за добра кауза, но технически проблем заради твърде многото желаещи да се включат, провали идеята.

Канадската тенисистка обяви, че ще играе тенис онлайн на "Плейстейшън 4" срещу всеки желаещ фен, за да бъдат генерирани средства за благотворителност. Но часове по-късно Бюшар написа в Инстаграм, че е бомбардирана от съобщения как нейни последователи не могат да направят връзка с нея и да я предизвикат за мач.

Оказа се, че конзолата на Южени е забила (крашнала, прегряла - както искате) от хилядите, които са опитали да се свържат и да се срещнат с нея на корта.

След няколко опита играта тръгна, а Бушар известяваше феновете си в реално време как върви битката с техниката. Но в крайна сметка тя успя да изиграе едва един-два двубоя, преди отново да настъпи срив и конзолата да забие.

Това я лиши не само от възможността да набере средства за добра кауза, каквото бе идеята.

От днес Бушар ще се включи в тенис турнира "Мадрид Оупън" с куп други звезди от мъжката и женската игра, включително Анди Мъри и Рафа Надал.

Разбира се, ако няма технически проблеми с конзолата в дома на канадската звезда. Съвсем между другото, тя реши да се похвали, че изолацията не е чак толкова лоша в нейния случай, тъй като я кара в имението на родителите си, което разполага с 4 спални, два басейна и тенис корт.

Продължава да я гложди само това, че е в ситуацията без гадже - нещо, за което се оплака още в началото на карантината.