Собственикът на елитния италиански Монца Силвио Берлускони отново напомни за себе си с хитова изява.

86-годишният бивш премиер събра целия отбор, в това число и българският национал Валентин Антов, на коледно парти, където взе микрофона и с думите си предизвика бурни аплодисменти.

Берлускони не се притесняваше да използва нецензурни думи и да псува, а до него приятелката му единствено сведе засрамено глава, пишат италианските медии. А ето какво обеща Берлускони на играчите на Монца:

"Намерих добър треньор, който умее да мотивира отлично момчетата в отбора. Но аз трябва да им дам допълнителен стимул, защото целите се промениха. Ако преди сезона исках просто да се задържим в елита, сега имам по-високи цели, но и по-добра награда. Затова давам тук дума, че ако победим Милан, Ювентус или друг от грандовете, ще изпратя в съблекалнята на отбора автобус пълен с проститутки".

Думите му веднаха се превърнаха в хит в социалните мрежи, а в коментари под статията мнозина фенове си пожелават и техният работодател да е толкова шедър на коледното парти.

Колкото до Монца - тимът е на 9 точки над опасната зона и ще посрещне в добро настроение празниците. А също, както стана ясно от думите на собственика - и с допълнителна мотивация.