Силуетът на Continental 80 се завръща за сезон Пролет/Лято 2019 г. като символ на прогресивен дизайн, посветен на съвременния любител на спортни обувки.

Като вече установила се емблема в репертоара на adidas Originals, силуетът на Continental 80 e семпъл и непретенциозен, което го извежда от архивите и го връща в съвременния живот.

С поглед към наследството на бранда и емблематичните кожени модели от корта, Continental 80 черпи вдъхновението си от обувките за тренировки от 80-те, предлагайки свежест с ретро елементи, включвайки подобрени пропорции и материали.

Акцентът в силуета е идеята, че семплите решения се превръщат в най-привлекателни за дръзките хора.

Комбинирайки познатия стил на марката, кампанията за новите Continental 80 е заснета от фотографа и артист от британско-ганайски произход Кембъл Ади.

С участието на различни по националност и етнос модели, всеки от които носи със себе си своя собствен стил, кампанията умело демонстрира универсалната привлекателност на силуета.

Моделът едновременно показва респект към оригинала, но го пренася в бъдещето с нови цветове.

С грабващите окото линии и цветни решения, Continental 80 се възползва максимално от дизайна си, за да бъде звездата на сезона.

С комбинацията си от моментално разпознаваема мека кожа в горната част и двойна каучукова подметка, моделът е символ на стил и комфорт.

Възползвайки се от смелия дизайн и възможността за много приложения, обувките Continental 80 се превръщат в емблематични сред предложенията на adidas Originals.