Горещата клюка, която витаеше само като слух сред баскетболните среди в САЩ, вече е факт. В началото на месеца таблоидите публикуваха непотвърдена информация, че синът на Майкъл Джордан - Маркъс, може да е гадже с бившата на Скоти Пипън - Лариса.

Разликата в годините между двамата е 17, като дамата е на 48, а мъжът - на 31.

Тогава двамата бяха снимани в кафене в Маями, но между тях не личеше да има нещо повече от познанство. Самата Лариса заяви, че те са само приятели и няма нищо повече.

Няколко седмици по-късно обаче Маркъс и Лариса бяха спипани от папараци да си разменят интимни ласки в друго заведение и този път изглежда, че няма как връзката им да бъде отречена.

Това се очаква да нажежи още повече напрежението между баскетболните легенди Джордан и Пипън. Бившите съотборници, които спечелиха общо 6 титли в НБА в звездния тим на Чикаго Булс, са в тежък конфликт. Причината са критики от страна на Пипън към филма "Последният танц", посветен на Дрийм тийма на "биковете".

"Този филм прославя Джордан, без да отдава голямо значение на съотборниците му. Сякаш той сам е вършил всичко. Писна ми да ни пренебрегват всеки път. Джордан беше просто част от онзи велик отбор, нищо повече. Той съсипа баскетбола. През 80-те години на миналия век на училищните игрища всички играеха, като движеха топката и си я подаваха един на друг, за да помогнат на отбора. През 90-те години това приключи. Всеки искаше да бъде като Майк, а той бе свикнал всички да играят за него", коментира Пипън.

Иначе той се раздели с Лариса след бурен развод преди година, като двамата имат и 20-годишен син.