Сръбски модел взриви бомба с интервю, в което разкри как е била вербувана в заговор да бъде злепоставен световният номер едно в тениса Новак Джокович.

Целта е била да гръмне огромен скандал с Ноле, който да повлияе сериозно не само на кариерата му, но и на личния живот и брака му.

Според сръбската красавица Наталия Секич, стратегията е била тя да изкуши и да преспи с Джокович, а това да бъде заснето и с камера. На манекенката са предложени 60 000 евро за ролята в сценария.

Историята разказва самата Наталия през списанието "Svet&Scandal", чието име ни подсказва да бъдем внимателни как приемаме такава "новина". Но разказът на Секич е факт, и то с подробности.

А и днес сериозни медии като испанският "Марка" и британският "Таймс" съобщават за интервюто.

Сръбкинята живее в Лондон и казва, че човекът, който я е потърсил с това предложение, е "сериозен и познат" в града. Самата тя знаела и него, и агенцията, за която работи, още преди да дойде контактът с офертата.

"Отначало мислих, че това е някаква шега или скрита камера - разказва Наталия. - Но те са сериозни хора и се оказа, че не се шегуват. Изобщо не им пукаше за мен, просто искаха да стигнат до Джокович и да създадат скандал. Не го познавам, но той е голям спортист и имам безкрайно уважение към него и семейството му."

Сръбкинята е отказала офертата и обясни как това е най-голямото унижение в нейния живот.

"Тези хора искаха да ме използват като проститутка, а целта им беше да направят капитал от личното нещастие на един известен човек", разкрива тя.

Според списанието, в целия този заговор е замесен сърбин, който пътува много по света и е доста състоятелен. Той е бил в основата с идейния план, като е дал детайли как да се стигне до Ноле, каква е програмата му, как да процедира Наталия и т.н.

Изданието твърди, че е потърсило за коментар Ноле, но засега такъв няма от него или щаба му.