На фона на ужасяващото представяне на Манчестър Юнайтед на терена, клубът вече си има и своите инфраструктурни проблеми.

Проблемът е свързан с ъгловият сегмент между козирките на две от трибуните на легендарния стадион, който протече в минутите след на двубоя срещу Арсенал, загубен с 0:1.

И тук не говорим просто за капки, които минават през цепнатините на козирката, а за истински водопад, който за секунди наводни намиращите се под пробойната седалки.

Куриозен момент, какъвто не сме свикнали да виждаме по топ стадионите на Европа, но дори и те имат своите проблеми, особени при честите валежи над Манчесстър.

Течът на "Олд Трафорд" бързо обиколи социалните мрежи, а феновете, дори и и тези на "червените дяволи" бързо сравниха случващото се с козирката на стадиона с това, което представлява отбраната на отбора.

Освен това на стадиона са наводнени съблекалнята за гости и някои административни помещения, а от клуба официално се оправдаха с огромните количества валежи, които са паднали в рамките на доста кратко време.

Снимка: Getty images