Христо Стоичков разпали страстите в социалните мрежи със снимки от голф игрище, където партньор в играта е Доналд Тръмп.

Бившият президент на Щатите е запален по спорта, който се превърна в основно занимание за свободното време и на българския кавалер на "Златната топка", откакто живее и работи зад Океана.

На фотосите Тръмп е с шапка със слогана "Make America Great Again", който бе негово предизборен лозунг на вота, изкачил го за лидер на нацията преди 5 години.

"На голф с Доналд Тръмп! Приятните изненади не са само на футболното игрище. Големите играчи - също.", написа под публикацията в социалните мрежи Стоичков.

Той често прекарва уикендите, а и всеки почивен ден на зеленото игрище, където среща и други знаменитости, най-вече в спорта.

Тръмп пък е притежател 19 от най-големите голф комплекси на планетата, включително край Маями, където от тази седмица има и елитен турнир за професионалисти.

Първите реакции във Фейсбук бяха забавни, като дори се четат коментари от типа "бивш и бъдещ президент на Щатите". Разбира се - от български фенове и с очевидно чувство за хумор.

Снимка: Facebook/H8SHristoStoitchkov