Във времето, когато футболния свят е завладян от умопомрачителни пари, а играчите са истински суперзвезди, осмият във Висшата лига - Шефийлд Юнайтед, реши да избяга от шаблона.

Докато всеки тим особено от първенство като английския елит избира най-луксозните бази и терени за своите подготовки, "остриетата" решиха да потренират в парка.

Тимът реши да проведе сутрешното си занимание в парка "Стенли" в Ливърпул, където тази където тази вечер гостува на лидера в класирането.

Играчите на Шефийлд тренираха на метри от митичния "Анфийлд", като въпросният парк е известен с това, че разделя стадионите на Ливърпул и Евертън.

Условията драстично се различаваха от тези на перфектните терени, с които играчите са свикнали днес. Естествено, че топката не върви гладко, а обстановката напомняше тренировка на английски тим от 90-те години, не на такъв през 2020-а.

За да е шоуто пълно, играещо си около тях кучета, реши да използва един от тренировъчните конуси за тоалетна, което развесели играчите, но със сигурност не се е харесало на клубния домакин.