Президентът на Славия не остана безмълвен след глобата, която БФС му наложи.

Той ще трябва да плати 5000 лева заради обидите, които изрече по адрес на съдията и народен представител от ГЕРБ - Стефан Апостолов.

Причина за гнева на Стефанов бяха безобразните грешки, които Апостолов допусна по време на мача между Лудогорец и Славия (0:0) в неделя.

Стефанов коментира глобата пред "Гонг", като заяви:

"Някаква си Илонка Джалева, чиято работа беше да посреща и изпраща Марк Бата, е писала до Дисциплинарната комисия. За какво ме глобяват с 5 000 лева? Просто казах истината. Да не би да съм излъгал? Този съдия е абсолютен некадърник. Нали помните какви дузпи даваше в Европа. Срам и позор! Докога ще ги търпим подобни некадърници? Докато такива хора са на работа в БФС, нищо добро не ни чака. Сигурен съм, че и от Лудогорец няма да реагират по-меко. На тях не им зачетоха 100% гол. Съдията опорочи мача, като ощети жестоко и двата отбора.

Двубоят беше хубав и можеше да завърши по всякакъв начин, но съдията се намеси и реши крайния изход. Разбрахме, че не може да чете, а сега и, че не може да свири. Ако не го познавахме, можеше да си помислим, че е участвал в черно тото. Това обаче не може да се случи, защото няма толкова акъл. Просто е некадърен. Искам да се обърна към Боби Михайлов и да го попитам защо глобяват хората, които си дават парите за футбола, за да може да съществуват хората от БФС? И то, при положение че казвам истината. Мен ме глобяват, а на некадърниците им се разминава. Кой ще понесе отговорността за мача в Разград? Това не може да продължава. Михайлов трябва да вземе мерки".