Бившият играч на Лудогорец Върджил Мисиджан се забърка в куриозен момент в нидерландската Ередивизи, който веднага се превърна в хит в социалните мрежи.

ВИДЕО ОТ КУРИОЗНАТА СЛУЧКА ВИЖТЕ ТУК>>>

Халфът на представящия се много силно този сезон Твенте се оказа в центъра на скандал с вратаря на Фейенорд Джъстин Байлоу при равенството 1:1. В 38 минута.при 0:1 за Фейенорд, Мисиджан спринтира за една топка край тъчлинията, а Байлоу излезе далеч от наказателното си поле и успя да изчисти в тъч с шпагат, от който стражът дори излезе извън терена.

Мисиджан се опита веднага да изпълни страничното хвърляне, тъй като вратарят все още се намираше много далече. Байлоу осъзна това и за да спре играта, хвана една от резервните топки и я хвърли на терена, принуждавайки съдията да спре двубоя.

Тази хитрост вбеси Мисиджан, който на свой ред се опита да уцели съперника с топка. Не уцели, но пък на терена веднага настана меле, при което бившият халф на Лудогорец посегна и удари играч на гостите, който пък преигра и веднага се свлече на тревата.

След като съдията успя да укроти двата тима, Байлоу получи жълт картон за неспортсменската си проява. Мисиджан също бе предупреден официално, като отърва изгонването за удар без топка.

В крайна сметка Твенте по-късно все пак успя да стигне до гол, с който спечели точката и остана на петото място - на 6 точки зад лидера Фейенорд.